Ce este Business Networking Club?

Pentru că pot!

Mediu de business poate fi un spațiu al competiției și al unor profunde tensiuni interne, sau poate fi în bun teritoriu al colaborării și al soluțiilor eficiente. De foarte multe ori, constatăm cu tristețe, că spațiul de business este prea puțin disponibil pentru colaborare și comunicare. De aceea am gândit un mediu special conceput pentru a atrage și cristalizat valori comune ale acelor persoane ce sunt implicate în viață business.
Business Networking Club este un spațiu special destinat acelor persoane, implicate în afacerilor, ce doresc să găsească soluții la provocările ce vin, în mod natural, odată cu implicarea în viață de business. Aceste provocări poate avea soluții, uneori foarte simple, soluții ce pot fi oferite de către persoane ce au trecut prin aceste probleme și le-au rezolvat. Pe lângă toate acestea, acest Club oferă oportunitatea de a te conecta, intr-o manieră directă și armonioasă, cu alți participanți în acest joc, oferind posibilitatea apariției unor viitoare colaborări.
Întâlnirile au un caracter semidormal, fiind însoțite de un minim protocol și de o serie de reguli specifice.

Evenimente

Pentru că pot!

Evenimentele au loc, se cele mai multe ori, în spatii ce oferă un bun confort și facilitează comunicarea și colaboratea. Întâlnirile au scopuri clare și precise, având o agendă anunțată, în subiect principal, o temă de discuție, un invitat special (în unele situații) și o dinamica stabilită.
Aceste întâlniri sunt un excelent prilej de a cunoaște persoane noi, de a stabili noi conexiuni, de a Învață și de a întâlni personalități ce ne pot inspira și motiva.

Detalii și Agendă

Pentru că pot!

Dacă ești curios să descoperi mai multe despre acest Club și despre multiplele beneficii pe care le poți avea, ne poți contacta pentru a-ți rezerva un loc alături de noi.

Agenda Evenimente