Ce este Business Networking Club?

Pentru că pot!

Mediu de business poate fi un spațiu al competiției și al unor profunde tensiuni interne, sau poate fi un bun teritoriu al colaborării și al soluțiilor eficiente. De foarte multe ori, constatăm cu tristețe, că spațiul de business este prea puțin disponibil pentru colaborare și comunicare. De aceea am gândit un mediu special conceput pentru a atrage și cristaliza valorile comune ale acelor persoane ce sunt implicate în activitatea de business.
Business Networking Club este un spațiu special destinat acelor persoane, implicate în afaceri, ce doresc să găsească soluții la provocările ce vin, în mod natural, odată cu implicarea în viața de business. Aceste provocări pot avea soluții, uneori foarte simple, soluții ce pot fi oferite de către persoane ce au trecut prin aceste provocări și le-au depășit. Pe lângă toate acestea, acest Club oferă oportunitatea de a te conecta, intr-o manieră directă și armonioasă, cu alți participanți în acest joc, oferind posibilitatea apariției unor viitoare colaborări.
Întâlnirile au un caracter semiformal, fiind însoțite de un minim protocol și de o serie de reguli specifice.

Evenimente

Pentru că pot!

Evenimentele au loc, de cele mai multe ori, în spații ce oferă un bun confort și facilitează comunicarea și colaborarea. Întâlnirile au scopuri clare și precise, având o agendă anunțată, în subiect principal, o temă de discuție, un invitat special (în unele situații) și o dinamică stabilită.
Aceste întâlniri sunt un excelent prilej de a cunoaște persoane noi, de a stabili noi conexiuni, de a învăța și de a întâlni personalități ce ne pot inspira și motiva.

Detalii și Agendă

Pentru că pot!

Dacă ești curios să descoperi mai multe despre acest Club și despre multiplele beneficii pe care le poți avea, ne poți contacta pentru a-ți rezerva un loc alături de noi.

Agenda Evenimente