Ce este Casual Networking Club?

Pentru că pot!

Socializarea de bună calitate, însoțită de un mediu prielnic, reprezintă o excelentă oportunitate de a ne satisface una dintre nevoile umane fundamentale. Suntem ființe sociale, implicate în interacțiuni complexe, animate de dorințe și nevoi, dornice de explorare și confirmare externă.
Pentru a ne satisface această nevoie fundamentală am creat un spațiu în care să ne putem exprima liber, un mediu potrivit pentru a ne întâlni cu persoane cu care împărtășim pasiuni și principii de viață asemănătoare, un loc potrivit pentru toți aceia care doresc un spațiu și un timp de calitate petrecut cu sens.
Casual Networking Club este locul în care ai șansa să descoperi bucuria socializării și a comunicării armonioase, fără a fi limitat de formalități particulare, reguli sau conduite speciale. Însă rămân valabile toate celelalte principii sănătoase ale unei bune socializării: eticheta socială, regulile bunei educații, precum și bunul comportament social, elementar.

Evenimente

Pentru că pot!

Dincolo de faptul că suntem ființe sociale, avem și anumite nevoi personale particulare. Însă, există și o serie de nevoi personale comune, nevoi ce ne unesc, ele putând fi o bună ocazie pentru a ne întâlni și a socializa.
Evenimentele acestui Club sunt cristalizate în jurul acestor nevoi personale, astfel încât să ne putem satisface nevoia de socializare, împreună cu nevoile personale, particulare.

Ne întâlnim pentru a socializa, pentru a comunica, pentru a face degustări, pentru a ne bucura de prezența invitaților speciali, pentru a învăța și pentru bucuria experimentării.
Evenimentele de networking casual se desfășoară în localuri publice, în spații ce oferă un anumit grad de confort, benefice unei bune comunicării.

Detalii și Agendă

Pentru că pot!

Dacă ești curios să descoperi mai multe despre acest Club și despre multiplele beneficii pe care le poți avea, ne poți contacta pentru a-ți rezerva un loc alături de noi.

Agenda Evenimente