Viziune

Pentru că pot!

Pentru a atinge echilibrul personal și pentru a avea o viață armonioasă, avem nevoie de o anumită viziune, un plan și o serie de acțiuni clare și precise. Însă toate acestea se bazeaza pe o serie de credințe personale, credințe ce ne modelează viziunea și felul în care ne raportăm la viață. Uneori aceste credințe, moștenite sau dobândite, sunt chiar cele ce stau în calea propriei bucurii și dezvoltări, fiind responsabile pentru ceea ce numim, în mod generic, eșec. Aceste credințe au nevoie să fie confruntate, remodelate și adaptate nevoilor personale.

În acest scop am adus la viață un concept care, prin natura sa obiectivă și practică, oferă oportunitatea, fiecăruia dintre noi, să ne modelăm propria viziune în acord cu nevoia actuală, să ne alegem instrumentele prin care putem modela, cu inteligență și răbdare, lumea interioară, să ne conectăm cu resursele personale și să folosim intelept aceste resurse, să ne găsim echilibrul interior, să aducem bucurie și în viețile noastre și în viețile celor din jurul nostru.
Pentru a atinge acest scop, îți propunem o serie de instrumente clare, eficiente și practice.

Roata Vieții

Pentru că pot!

Pentru ca viața noastră să se desfășoare in parametrii firescului, avem nevoie de un anumit echilibru personal, de un mediu intern propice dezvoltării și creșterii.

Pentru a atinge acest echilibru funcțional avem nevoie de o anumită viziune, o hartă mentală, în acord cu care să ne organizăm planul personal, acțiunile și energia. O astfel de hartă ne poate ajuta sa fim clari și preciși în a ști ceea ce vrem, ceea ce nu dorim și felul în care ne organizăm strategia pentru a obține toate acestea. Această hartă mentală este foarte flexibilă, fiind supusa multor schimbări și transformări, în acord cu nevoile personale.
Un instrument excelent, ce ne poate oferi o astfel de viziune, este Roata Vieții. Această hartă virtuală ne poate ghida și ajuta să ne clarificam în ceea ce privește viziunea personală raportată la diverse planuri ale vieții. Ea ne poate ajuta să ne decidem on ce zonă a vieții este nevoie de dezvoltate, rafinare sau intervenție. Prin intermediul acestui instrument ne putem canaliza energia, intr-o manieră mai inteligență și mai înțeleaptă, către zonele vieții ce au nevoie de atenție și grijă.

  • Viață intimă
  • Familie
  • Viața Socială
  • Sănătate
  • Carieră
  • Dezvoltare personală

Conceptul „Pentru că pot!”, prin viziunea sa și prin elementele de natură practică, are ca scop acoperirea tuturor planurilor vieții, generând astfel o state de echilibru interior, satisfacție și bucurie.


Conceptul „Pentru că pot!” are câteva direcții clare prin care își propune să ne ofere oportunitatea regăsirii echilibrului personal. Aceste direcții sunt :
– Evenimente (conferințe, cursuri, worksop-uri, tabere)
– Produse media (cărți, audio CD, cursiri on-line)
– Consultanță personală
– Networking Club (Casual networking & Business networking)
– Emisiunea TV „Pentru că pot!”

Toate acestea au, ca scop final, o mai bună înțelegere a felului în care funcționăm la nivel corporal mental, emoțional și social.