Viziune

Pentru că pot!

Pentru a atinge echilibrul personal și pentru a avea o viață armonioasă, avem nevoie de o anumită viziune, un plan și o serie de acțiuni clare și precise. Însă toate acestea se bazează pe o serie de credințe personale, credințe ce ne modelează viziunea și felul în care ne raportăm la viață. Uneori aceste credințe, moștenite sau dobândite, sunt chiar cele ce stau în calea propriei bucurii și dezvoltări, fiind responsabile pentru ceea ce numim, în mod generic, eșec. Aceste credințe au nevoie să fie confruntate, remodelate și adaptate nevoilor personale.

În acest scop am adus la viață un concept care, prin natura sa obiectivă și practică, oferă oportunitatea, fiecăruia dintre noi, să ne modelăm propria viziune în acord cu nevoia actuală, să ne alegem instrumentele prin care putem modela, cu inteligență și răbdare, lumea interioară, să ne conectăm cu resursele personale și să folosim înțelept aceste resurse, să ne găsim echilibrul interior, să aducem bucurie în viețile noastre și în viețile celor din jurul nostru.
Pentru a atinge acest scop, îți propunem o serie de instrumente clare, eficiente și practice.

Pe ce ne concentrăm?

Planurile Vieții

Psihologia Succesului

Alchimia emoțională

Comunicare & Relație

Vitalitate și Energie personală

Nutriție și echilibru interior

Corp, Minte, Memoție și Spirit

Carieră și vocație

Productivitate

Libertate financiară

Roata Vieții

Pentru că pot!

Pentru ca viața noastră să se desfășoare in parametrii firescului, avem nevoie de un anumit echilibru personal, de un mediu intern propice dezvoltării și creșterii.

Pentru a atinge acest echilibru funcțional avem nevoie de o anumită viziune, o hartă mentală, în acord cu care să ne organizăm planul personal, acțiunile și energia. O astfel de hartă ne poate ajuta să fim clari și preciși în a ști ceea ce vrem, ceea ce nu dorim și felul în care ne organizăm strategia pentru a obține toate acestea. Această hartă mentală este foarte flexibilă, fiind supusă multor schimbări și transformări, în acord cu nevoile personale.
Un instrument excelent, ce ne poate oferi o astfel de viziune, este Roata Vieții. Această hartă virtuală ne poate ghida și ajuta să ne clarificăm în ceea ce privește viziunea personală raportată la diverse planuri ale vieții. Ea ne poate ajuta să ne decidem în ce zonă a vieții este nevoie de dezvoltare, rafinare sau intervenție. Prin intermediul acestui instrument ne putem canaliza energia, intr-o manieră mai inteligentă și mai înțeleaptă, către zonele vieții ce au nevoie de atenție și grijă.

  • Viață intimă
  • Familie
  • Viața Socială
  • Sănătate
  • Carieră
  • Dezvoltare personală