• Pentru că pot!

    Networking Club

    Pentru că suntem ființe sociale, pentru că avem nevoie să ne reflectăm propria realitate în realitatea socială, pentru că avem nevoie să ne hrănim cu energia socială, pentru că putem!

    Casual Networkimg Business Networking

Despre Networking Club

Pentru că pot!

Socializarea este o componentă esențială în ecuația de viață a fiecărei persoane. Avem nevoie de energia socială pentru a ne hrăni instanțe profunde ale ființei noastre, avem nevoie de feedback social și de interacțiuni, armonioase și echilibrate, cu cei de lângă noi. Însă, de foarte multe ori, aceste interacțiuni sociale, nu au calitatea și profunzimea dorită. Uneori, aceste interacțiuni, sunt dizarmonioase, tensionate și pot genera o mare cantitate de stres și neplăcere.
Pentru a avea un spațiu echilibrat, armonios și propice comunicării și interacțiunilor sociale, am creat un concept prin care am fuzionat nevoia firească de socializare, dorința de a experimenta aceste conexiuni într-o manieră echilibrată, într-un spațiu calitativ, precum și dorința firească de a învăța și de a ne descoperi abilități și calități noi.
Acest concept este cristalizat sub numele de Networking Club – Pentru că pot!, fiind un concept complex și provocator.

De ce să faci parte din acest club?

Pentru că pot!

Atunci când comunicăm într-un spațiu calitativ, alături de persoane cu care împărțim valori asemănătoare, într-o atmosferă relaxată, avem oportunitatea de a ne satisface o nevoie fundamentală a ființei noastre: nevoia de socializare.

Beneficiile unei socializării de calitate sunt multiple:
– putem interacționa cu persoane de calitate, persoane cu care putem dezvolta, în viitor, relații personale sau profesionale.
– ‎avem ocazia de a învăța noi abilități, în cadrului evenimentelor de tip worksop
– ‎feedback de calitate din partea celorlalți membri
– ‎șansa de a te exprima, de a fi ascultat într-un mediu armonios și calitativ
– ‎oportunitatea de a te face cunoscut și de a cunoaște alte persoane.

Toate acestea sunt șanse și oportunități prin care ne putem satisface nevoia esențială de comunicare și socializare, într-o manieră echilibrată și armonioasă, într-un spațiu sigur și calitativ.

Evenimente

Pentru că pot!

În cadrul Clubului de networking au loc o serie de întâlniri și evenimente ce au ca scop promovarea valorilor și ideilor legate de conexiunile sociale, comunicare interpersonală, psihologie, dezvoltare personală, etichetă socială, precum și de alte subiecte adiacente conceptului de networking și socializare.
Evenimentele sunt structurate în funcție de cele două direcții ale Clubului: Casual și Business.
Vă propunem o serie de evenimente de tip formal sau informal, worksop-uri, gale și întâlniri motivate prin prezența unor invitați speciali.
Întâlnirile se desfășoară regulat în acord cu o agendă prestabilită, fiind o excelentă oportunitate de socializare într-o atmosferă armonioasă și echilibrată.
Evenimentele de tip worksop sunt organizate pentru a oferi oportunitatea de a învăța și a dobândi abilități noi, pentru a ne facilita succesul în viața socială.
Evenimentele de tip gală sunt organizate anual și oferă participanților o experiență unică și rafinată. Toate aceste evenimente sunt gândite și concepute pentru a crea un mediu sănătos și armonios pentru un tip de socializare de cea mai bună calitate.

Casual sau Business?

Pentru că pot!

Pentru că fiecare dintre noi avem nevoi diferite am creat, în cadrul Clubului de networking, două direcții distincte, fiecare dintre ele adresându-se unor cerințe particulare.
Casual Networking poate fi o soluție ideală pentru toți aceia care doresc un tip de socializare, directă și armonioasă, nonformală, relaxată și lejeră.

Casual networking Club este un spațiu, armonios și primitor, conceput pentru a întreține și hrăni nevoia firească de socializare, într-o atmosferă caldă și primitoare.

Business Networking Club are ca scop creerea unui spațiu special conceput pentru a facilita conexiunea între persoane ce au (sau pot dezvolta) interese comune în zona de business. În acest spațiu profesional pot apărea o serie nelimitată de oportunități pentru toți aceia care sunt interesați sau implicați în zona de afaceri.

Q&A

Pentru că pot!

Ce reprezintă acest Club?

Oamenii sunt ființe sociale, cu nevoi firești de comunicare și de interacțiune, dornici să experimenteze și să se bucure de toate beneficiile pe care societatea le poate oferi.
Știind toate acestea am inițiat un proiect prin care, fiecare dintre noi, avem oportunitatea de a socializa într-o manieră echilibrată și calitativă.

Numele acestui proiect este Pentru că pot – Networking Club, un spațiu în care am creat oportunitatea de a ne întâlni și de a socializa cu persoane cu care împărțim aceleași valori, idei și principii. Pe lângă toate acestea avem și șansa de a ne conecta și cu persoane cu care nu împărțim aceleași valori, dar de la care putem să găsim inspirație și suport.

Există anumite reguli pentru a participa la întâlnirile clubului?

Fiecare dintre cele două ramuri ale Clubului de Networking (Casual și Business) se bazează pe o serie de principii ce au la bază regulile elementare ale manierelor sociale. Aceste reguli și principii au rol funcțional, pentru a genera un echilibru stabil și un mediu propice unei bune comunicări.

Care sunt beneficiile mele?

Un astfel de Club poate oferi o serie variată de beneficii. De la oportunitatea de a întâlni persoane cu care puteți dezvolta relații de calitate, personale sau profesionale, șansa de a participa la evenimente, worksop-uri, conferințe și gale, oportunități speciale prin care puteți să vă dezvoltați anumite abilități sau talente.

Ce presupun întâlnirile de networking?

Clubul de networking vă oferă posibilitatea de a participa la întâlniri formale (organizate periodic), întâlniri cu o agenda anunțată și cu un program clar și detaliat. Un alt tip de întâlniri sunt cele informale, întâlniri fără o structură aparte, lipsite de un protocol particular.
Pe lângă toate acestea Clubul de networking îți propune și o serie de evenimente de învățare și explorare a unor subiecte de interes general. Aceste întâlniri se desfășoară sub forma unor worksop-uri în care sunt invitate personalități din diverse zone ale vieții.

Unde au loc întâlnirile?

În marea majoritate a situațiilor, întâlnirile Clubului de networking se desfășoară în spații publice și sunt însoțite de o bună atmosferă socială. În anumite situații, evenimente speciale, worksop-uri sau gale, evenimentele se desfășoară în spații special dedicate.

Care sunt costurile unei întâlniri?

Întâlnirile Clubului de networking, cu excepția celor speciale, au ca și cost cheltuielile de organizare, catering și de administrare. Fiecare dintre noi investim în aceste întâlniri timp, energie și pasiune însă partea atministrativă are rolul ei esențial, pentru a crea un spațiu confortabil și calitativ.

Pot face invitații pentru aceste întâlniri?

Fiecare participant la întâlnirile acestui Club, poate și este încurajat să invite orice persoană dornică și curioasă să participe la aceste întâlniri.